Advertisement

Παναθηναικοσ Λαυριο - Η νέα «καυτή» εμφάνιση της Βούλας Βαβάτση | gazzetta.gr : Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο!

Παναθηναικοσ Λαυριο - Η νέα «καυτή» εμφάνιση της Βούλας Βαβάτση | gazzetta.gr : Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο!. Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα: Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ!

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Λαύριο και παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στον δεύτερο τελικό της basket league, με τους «πράσινους» να θέλουν να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Το λαύριο των θαυμάτων δεν αρκέστηκε στην παρουσία του στους τελικούς της stoiximan basket league, αλλά το σάββατο (5/6) τους έδωσε μια άγρια ομορφιά κερδίζοντας στην παράταση τον. Το λαύριο με την νίκη του επί του παναθηναϊκού κατάφερε να ισοφαρίσει και να ανατρέψει τους τελικούς της basket league.

Τα στιγμιότυπα του ΑΕΚ - Ιωνικός (video) | Queen68
Τα στιγμιότυπα του ΑΕΚ - Ιωνικός (video) | Queen68 from queen68.org
Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league. Ο παναθηναϊκός πέρασε ένα μικρό black out, αλλά ο αρχηγός παπαπέτρου βγήκε μπροστά και μαζί με. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν, το λαύριο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Η ομάδα του χρήστου σερέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το 2021, τη στιγμή που ο παναθηναϊκός έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία. Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε.

Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league.

Λαύριο και παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στον δεύτερο τελικό της basket league, με τους «πράσινους» να θέλουν να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Η ομάδα του χρήστου σερέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το 2021, τη στιγμή που ο παναθηναϊκός έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία. Δευτέρα, 7 ιουνίου 2021 20:00. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Το λαύριο αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της basket league, με τον βασίλη μουράτο να ξεκινάει εντυπωσιακά το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο. Το λαύριο με την νίκη του επί του παναθηναϊκού κατάφερε να ισοφαρίσει και να ανατρέψει τους τελικούς της basket league. Σκληρό για να πεθάνει, καθώς κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξει το κακό πρόσωπο του οακα και να νικήσει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα: Εκνευρισμενος ο κατας ο όντεντ κάτας ήταν απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό με το λαύριο. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν, το λαύριο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να.

Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Λαύριο και παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στον δεύτερο τελικό της basket league, με τους «πράσινους» να θέλουν να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid).

Η νέα «καυτή» εμφάνιση της Βούλας Βαβάτση | gazzetta.gr
Η νέα «καυτή» εμφάνιση της Βούλας Βαβάτση | gazzetta.gr from www.gazzetta.gr
Η ομάδα του χρήστου σερέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το 2021, τη στιγμή που ο παναθηναϊκός έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν, το λαύριο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να. Σκληρό για να πεθάνει, καθώς κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξει το κακό πρόσωπο του οακα και να νικήσει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με. Ο παναθηναϊκός πέρασε ένα μικρό black out, αλλά ο αρχηγός παπαπέτρου βγήκε μπροστά και μαζί με. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league.

Το λαύριο των θαυμάτων δεν αρκέστηκε στην παρουσία του στους τελικούς της stoiximan basket league, αλλά το σάββατο (5/6) τους έδωσε μια άγρια ομορφιά κερδίζοντας στην παράταση τον.

Η ομάδα του χρήστου σερέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το 2021, τη στιγμή που ο παναθηναϊκός έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία. Σκληρό για να πεθάνει, καθώς κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξει το κακό πρόσωπο του οακα και να νικήσει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με. Σε ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της σεζόν, το λαύριο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατάφερε να. Λαύριο και παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στον δεύτερο τελικό της basket league, με τους «πράσινους» να θέλουν να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Το λαύριο με την νίκη του επί του παναθηναϊκού κατάφερε να ισοφαρίσει και να ανατρέψει τους τελικούς της basket league. Ο παναθηναϊκός πέρασε ένα μικρό black out, αλλά ο αρχηγός παπαπέτρου βγήκε μπροστά και μαζί με. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο! Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league. Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας.

Το λαύριο αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της basket league, με τον βασίλη μουράτο να ξεκινάει εντυπωσιακά το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι. Έγραψε ιστορία κόντρα στους άμυαλους «πράσινους» το απίστευτο λαύριο των κάρτερ, μουράτου, ντιαλό και κόζι πέτυχε την πρώτη του νίκη σε τελικούς της. Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο! Το λαύριο των θαυμάτων δεν αρκέστηκε στην παρουσία του στους τελικούς της stoiximan basket league, αλλά το σάββατο (5/6) τους έδωσε μια άγρια ομορφιά κερδίζοντας στην παράταση τον. Σκληρό για να πεθάνει, καθώς κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξει το κακό πρόσωπο του οακα και να νικήσει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με.

Πάλεψε σαν "θηρίο"η Βασίλισσα, δεν την άφησαν πάλι οι ...
Πάλεψε σαν "θηρίο"η Βασίλισσα, δεν την άφησαν πάλι οι ... from queen68.org
Το αξιόμαχο λαύριο έκανε ντέρμπι τον δεύτερο τελικό της basket league απέναντι στον. Η ομάδα του χρήστου σερέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το 2021, τη στιγμή που ο παναθηναϊκός έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία. Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Το λαύριο εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα με την οποία μπήκε στο παρκέ ο παναθηναϊκός, το οδήγησε σε πολλά λάθη με πιεστική άμυνα και με τρομερή ευστοχία (16/39 τρίποντα). Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Λαύριο και παναθηναϊκός κοντράρονται σήμερα στον δεύτερο τελικό της basket league, με τους «πράσινους» να θέλουν να αγκαλιάσουν τον τίτλο. Ο παναθηναϊκός δεινοπάθησε στο λαύριο.

Το λαύριο αντιμετωπίζει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό της basket league, με τον βασίλη μουράτο να ξεκινάει εντυπωσιακά το παιχνίδι απέναντι στο τριφύλλι.

Το αξιόμαχο λαύριο έκανε ντέρμπι τον δεύτερο τελικό της basket league απέναντι στον. Δεν σταματάει να μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό το λαύριο! Η ομάδα του χρήστου σερέλη συνεχίζει να εντυπωσιάζει και το 2021, τη στιγμή που ο παναθηναϊκός έγραψε μαύρη σελίδα στην ιστορία. Οδοστρωτήρας ο παναθηναϊκός έπαιξε σαν μην υπήρχε. Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης (vid). Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα στο sport24.gr. Εκνευρισμενος ο κατας ο όντεντ κάτας ήταν απογοητευμένος από την ήττα και την εμφάνιση του παναθηναϊκού στον δεύτερο τελικό με το λαύριο. Σε ένα συγκλονιστικό ματς το λαύριο έκανε ηχηρό μπαμ! Το λαύριο υποδέχεται τον παναθηναϊκό για την 10η αγωνιστική της stoiximan basket league. Έγραψε ιστορία κόντρα στους άμυαλους «πράσινους» το απίστευτο λαύριο των κάρτερ, μουράτου, ντιαλό και κόζι πέτυχε την πρώτη του νίκη σε τελικούς της. Σκληρό για να πεθάνει, καθώς κατάφερε μέσα σε δύο ημέρες να αλλάξει το κακό πρόσωπο του οακα και να νικήσει τον παναθηναϊκό στον δεύτερο τελικό με. Η καε παναθηναϊκός αο με διακριτικό τίτλο παο καε (παναθηναϊκός αθλητικός όμιλος καλαθοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία), επίσης γνωστή απλά ως παναθηναϊκός, είτε και με τη τρέχουσα ονομασία του ως παναθηναϊκός οπαπ για λόγους χορηγίας. Το λαύριο εκμεταλλεύτηκε τη χαλαρότητα με την οποία μπήκε στο παρκέ ο παναθηναϊκός, το οδήγησε σε πολλά λάθη με πιεστική άμυνα και με τρομερή ευστοχία (16/39 τρίποντα).

Posting Komentar

0 Komentar